Henan Bensen Industry Co.,Ltd

Aisea o le a Fa'aalia ai le Fogging Pa'u o Ta'avale

FOGGINGpa'u fa'akomepiutaO le su'ega e masani lava mo mea fe'avea'i fa'aputu i luga o tioata, po'o alumini pepa, o se metotia su'ega.E mafai ona faʻaogaina le auala faʻasalalau poʻo le mamafa, o le mamafa o le mamafa e faigofie ona faʻaogaina ma sili atu ona faʻaaogaina, masani i totonu ole 2mg e fetaui ma le tulaga masani.

O mea o loʻo i totonu o mea faʻaogaina i totonu o mea tau taavale o se mea taua e aʻafia ai le totonugalemu o le siosiomaga ma le vaʻaia o taavale.I le faagasologa o le gaosiga ma le faaleleia o galuega omea fa'aoga totonu o le ta'avale, o mea laiti mole mole e ono tu'uina atu i totonu ia i latou, ma o mea fa'afeiloa'i e fa'afefeteina, aemaise lava pe a maualuga le vevela i totonu o le ta'avale.O mea laiti mole mole faʻafefete i totonu o le taʻavale poʻo opeopea i luga o le ea, faʻaleagaina le siosiomaga o le ea i totonu o le taʻavale, lamatia ai le soifua maloloina o tagata pe a uma ona manava, poʻo le faʻafefe i luga o faʻamalama o le taʻavale, e afaina ai le laina o le vaʻavaʻa ma faʻafefe ai le saogalemu o le avetaavale.O le mea lea, pe faʻapefea ona suʻeina le mea o loʻo i totonu o mea faʻafefe i totonu o totonu o le taʻavale o se popolega masani i le fale gaosi oloa.O aso nei ua avatu e Bensen ia oe se fa'amatalaga auiliili.

O le tala'aga o su'esu'ega fa'atinoina o le fogging:

1992, German Automotive Standard Committee ma Synthetic Materials Standard Committee na tuʻuina atu se tulaga, DIN 75201

1994, American Society of Motor Vehicle Engineers, SAE J1756

2000, Fa'alapotopotoga Fa'ava-o-malo mo Fa'atonuga, ISO 6452

2005, Faiga Saina QB/T 2728

I luga o tulaga faʻataʻitaʻiga fogging e leʻi oʻo i se tulafono faʻavaomalo faʻavaomalo, e mafai ona e malamalama i metotia suʻega taʻitasi e filifili ai le siosiomaga faʻapitonuʻu talafeagai pe a uma le suʻega metotia.

O lamatiaga o le faʻafefe o paʻu paʻu ma le taua o le mauaina:

1. Kesi felefele i totonu o le tioata o le taavale poʻo le faʻamalama faʻamalama, e mafua ai le le lelei o le vaʻaia, e afaina ai le vaʻai a le avetaavale ma le saogalemu o le avetaavale.

2. O nisi o vaila'au fe'avea'i e afaina ai le tino o le tagata ma afaina ai le soifua maloloina o avetaavale ma pasese.O le pulea lelei o mea faʻafefe, faʻaogaina o le fogging (faʻapitoa foʻi o le fogging performance) suʻega o mea e faʻaaogaina i totonu o taʻavale e matua manaʻomia, e sili atu le tau o le fogging i faʻailoga masani o mea e le faʻaaogaina mototonu o taavale.

Pa'u faiona o le matafaioi a le natura ma le tagata-faia ma isi mea, o le a foliga mai o le a faanenefu po o le tuaoi o mea lilo, e taʻua o le paʻu "kulimi".E pei o aso timuga pa'u,pa'u gaosiao le a faʻafefeteina le paʻepaʻe paʻepaʻe ("kulimi masima");pa'u o lo'o i ai le tele o mea ga'o ga'o, o mea pa'u i nisi tulaga o le a foliga mai o le "su'u kulimi" pona;ma le pa'u “sulfur cream” ua lauiloa foi o le kanesa o le pa'u, e matua faigata lava ona faatoilaloina;paʻu mo se taimi umi i le faʻasaoina o le faigofie ona tuputupu aʻe siʻosiʻomaga (maualuga vevela ma maualuga susū ea ventilation, o loʻo i ai meaʻai puna stains, ma isi), o le a aliali mai lona luga ma le tele o lanu (efuefu, samasama enaena, lanumoana lanumeamata) limu. fa'ailoga, e ta'ua o le "kulimi limu".

O mafua'aga o ituaiga kulimi e fa

asdadadKulimi masima
Ona o le paʻu e leʻi fufuluina atoatoa pe a uma le faʻaleagaina ma luma o le paʻu, o loʻo i ai le tele o masima soluble i le paʻu, e pei o le masima, mannite, alum, baking soda, ma isi mea. ma o le a fausia ai le "kulimi masima" i luga o le paʻu luga o le paʻu pe a uma ona faʻagogo, pe i ai i le tulaga tioata i le va oalava pa'u, ma o le a alu atu i luga o le paʻu paʻu pe a feagai ma le susu.A susu, o le a alu atu i luga o le paʻu o le paʻu e fai ai le "kulimi masima".Afai e te solo ese le "kulimi masima" i luga o le paʻu, o le a toe aliali mai pe a susu, ma pe a e uʻamea i se uʻamea vevela, o le "kulimi masima" e le faʻafefeina e le paʻu.
asdadadSu'u kulimi

O le paʻu o loʻo faʻaauau pea faiga faʻamalosi o le manava ma le faʻafefe ma le lalolagi i fafo i le taimi o le teuina poʻo le faʻaaogaina.O mole o le ausa vai i totonu o le pa'u e ave ai ga'o tumu ma a latou ester i le va o alava collagen e alu atu i luga o le pa'u, ma fa'afefeteina i "suauu kulimi" lanu pa'epa'e.E masani lava o le "suauu kulimi" o le a aliali mai i le paʻu mata i vaega gaʻo.O le mafuaʻaga e le lava le faʻagasologa o le gaosiga o le paʻu, poʻo le faʻaleleia atili o le lagona o le paʻu paʻu faʻaaogaina paraffin malo, silikoni malosi, faʻamaʻi gaʻo maualuga ma isi mea inu gaʻo maualuga e le mafai ona faʻafefeina e le paʻu toniga mea. , poʻo le paʻu ma le suauʻu tausiga i totonu o le gaʻo vaega sili atu, i totonu o pores, ma isi, i le teuina ma le faʻaogaina o le faʻagasologa faigofie ona faimalaga i luga o le paʻu paʻu, fai ai le "suauu kulimi".

asdadadSulfur Cream

I le alamanuia tanning, o le toʻatele oi latou e faʻaaogaina le ash-alkali auala e aveese ai lauulu ma faʻafefe lefulefu, lea e faʻaopoopoina ai le tele o NaHS ma Na2S, ma o nei mea e faʻamaʻiina i le faasologa mulimuli ane o gaioiga e gaosia ai S monomers i le va o le paʻu. alava, ma fa'apea ona maua ai le gene pathogenic recessive o le "sulfur cream".Pe a faʻamago faʻamago le paʻu pe tao i le vevela maualuga, e le oʻo mai le "sulfur cream", ma o le S o loʻo i ai se aafiaga faʻatumu i luga o le paʻu, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le pipii o le collagen ma faʻafefe ai le paʻu e lagona le mauoa, suamalie ma lelei saito, ma isi. ., ae ona o le S monomers e le tetee i le maualuga o le vevela, o lea pe a feagai ma le maualuga o le vevela, o le a alu ese S, ma a maeʻa le malulu, o le a tioata i luga o le paʻu ma fai ai le "sulfur cream".Fausia o le "sulfur cream".Ona o le monomer S o loʻo i ai le mautu lelei i le vevela o le potu, malosi malosi, malosi alkali, malosi faʻamaʻi faʻamaʻi, malosi faʻaitiitia faʻaitiitia i le vevela o le potu e le mafai ona tali atu i ai, ma e fai si soluble i le vai, o lea o lenei kulimi i le taimi na faia ai e matua faigata lava. ia faatoilaloina.

Pa'u Bensen

asdadadkulimi limu

O le tuputupu aʻe o le paʻu o loʻo i ai mafuaaga nei e tolu.Muamua, o le pa'u o lo'o i ai se puna fa'alesoifua maloloina mo le tupu a'e.E pei ona tatou iloa uma, o le paʻu mo le gaosiga o meaʻai polymer faʻanatura, o ona vaega autu o le collagen protein ma le gaʻo, i le gaosiga o le paʻu, faʻaopoopoina foi le tele o suauʻu manu ma laʻau ma gaʻo, masima inorganic ma minerale ma casein, ma isi. ., o puna lelei ia o meaʻai e manaʻomia mo le tuputupu aʻe o limu.Lona lua, o le i ai o se numera tele o spores limu i le ea.O nei spores limu e opeopea ma le matagi, faatasi ai ma le feiloaiga, pe a pa'u i luga o le paʻu, ona o le avanoa i meaʻai lelei, e matua faigofie lava ona tupu ma toe gaosia.Lona tolu, o le gaosiga o paʻu ma le teuina ma le felauaiga o tulaga, e faʻaleleia ai le tuputupu aʻe ma le toe gaosia o le limu.O le vevela o le tuputupu aʻe, susu ma le lautele o le PH e lautele tele, e talafeagai mo le tuputupu aʻe o le vevela 25 ~ 35 ℃, e sili atu le maualuga o le susu nai lo le 75%, o le tau o le PH e masani lava i le va o le 1.5 ~ 11, o le tau sili ona talafeagai o le PH e tusa ma le 6.0.I le faagasologa o le paʻu, e pei o le faʻafefeteina o le acid, tanning, toe faʻamaeʻaina ma le faʻamaeʻaina, o paʻu ma paʻu maeʻa o loʻo i lalo o tulaga faʻamaʻi, ma o le porous o le paʻu e oʻo atu ai i lona malosi malosi ma le maualuga o le vai (o le vai o le paʻu maeʻa. e masani lava 14% ~ 18%).I lalo o le tulaga o le vevela o le tau ma le maualuga o le ea i le itu i saute o Saina, o le paʻu ma ana oloa e matua faigofie lava ona tupu aʻe, ma i le itu i matu o loʻo i ai foi le avanoa e faʻafefe ai.O le siosiomaga vevela ma susu i le teuina ma le felauaiga o loʻo maua ai foi tulaga lelei mo le umi o le paʻu.

O le mataupu faavae o le su'esu'eina o le fogging

Mea tau taavale i totonue mafai ona fe'avea'i mea fe'avea'i i le ea pe a uma le vevela, ea vevela na fetaia'i ma mea malulu, mea fa'afefete ma fa'aputu i vai fa'apipi'i i le mea malulu.O le fa'agasologa o le fogging o le fa'afefeteina o vaila'au - fa'afefeteina.

Pa'u Bensen -2

Metotia e su'esu'e ai puao fe'avea'i

1, auala lusterity.

O faʻataʻitaʻiga i totonu o le ipu fogging na faʻamafanafanaina e le kesi ua faʻafefeteina i luga o le ipu tioata vevela maualalo, e ala i le faʻatusatusaina o le tau iila i luma atu ma le maeʻa o le condensation o le ipu tioata ma fuafua, e mafai ona maua mai le tau fogging o le faʻataʻitaʻiga.

2、Metotia puaoa.

O faʻataʻitaʻiga i totonu o le ipu fogging na faʻamafanafanaina e le kesi ua faʻafefeteina i luga o le ipu tioata vevela maualalo, e ala i le faʻatusatusaina o le taua o le puaa i luma ma le maeʻa o le condensation o le ipu tioata ma fuafua, e mafai ona maua mai le tau fogging o le faʻataʻitaʻiga.

3, auala mamafa.

O le kesi ua fa'asao mai le fa'ata'ita'iga i totonu o le ipu fogging ua fa'avevela ma fa'afefeteina i luga o le alumini alumini, ma o le suiga o le mamafa i luma ma pe a mae'a le condensation o le alumini pepa ua fuaina ina ia maua ai le mamafa o le fogging ma le condensation o le fa'ata'ita'iga.

Bensen Pa'u -1

Pa'u "kulimi" fua fofo

Mo pa'u "kulimi" faafitauli, o le ki o le puipuia, Bensen kamupani gaosiga opa'u fa'akomepiutataulai atu i le degreasing ma faiga taitasi o le fufuluina, e puipuia ai le suauu masani gaosia e le "kulimi".I le taimi lava e tasi, ia sili atu le gauai atu i mea tau vailaʻau i totonu o le fale gaosimea suʻega ma le gaʻo gaʻo faʻapipiʻiina, faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina lelei, laʻititi laʻititi o le gaʻo gaʻo gaʻo ma le suauʻu fualaau faisua ua suia e pei o le gaʻo gaʻo autu, o le aofaʻi saʻo o le suauu minerale e aloese ai pe faʻalavelave. o le tupu mai o le "kulimi";e tatau foi ona taʻua le anti-mildew i le faagasologa o le gaioiga ma le teuina o mea e teu ai, faʻaopoopo le sui anti-mildew, fale teu oloa ea, mago;pulea tulaga vevela Ina ia aloese mai le "kulimi" o tulaga talafeagai e aliali mai.

O mea pa'u o lo'o fa'aaogaina i aso ta'itasi e pei o le "salt cream" e mafai ona solo i se solo e susū ma solo atoa i fafo, ona solo lea i seevae fa'amago pe a uma ona fa'agogo.Mo le "suauu kulimi" avanoa ether pe mago vave pe a uma ona solo i se ie vaivai e aveese.Mo le "kulimi kulimi", ia mautinoa e teu oloa i se siosiomaga mago, maualalo le vevela, poloka le ea, faʻamama ma tausia mama.Ma le "sulfur kulimi" ona ua taʻua o le "kanesa" paʻu, pe a uma ona fausia e matua faigata lava ona aveese, o lea naʻo le faagasologa o le gaosiga o paʻu e pulea ai.


Taimi meli: Tes-15-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou